BIO Hřebíček celý

Sladká vůně hřebíčku je české kuchyni velmi blízká. Provoní celý dům a zahřeje tělo. Jeho chuť je nasládlá až hořká.
Hřebíček pochází z Indonésie, odkud se rozšířil a dnes ho do svých pokrmů přidávají kuchaři ze všech koutů světa.

Momentálně nedostupné
Kód: 62
Značka: Ze Salaše
99 Kč 86,09 Kč bez DPH 152,31 Kč / 100 g
Kategorie: Jednodruhové koření
Cena včetně: 15 % DPH
Hmotnost produktu: 65 g
BIO: CZ-BIO-003
Zemědělská produkce: mimo EU
Výrobce: NeoEco a.s., Salaš 103, 763 51 Zlín

BIO Hřebíček celý

Sladká vůně hřebíčku je české kuchyni velmi blízká. Provoní celý dům a zahřeje tělo. Jeho chuť je nasládlá až hořká.
Hřebíček pochází z Indonésie, odkud se rozšířil a dnes ho do svých pokrmů přidávají kuchaři ze všech koutů světa.

Použití: Hřebíček má velké uplatnění ve všech kuchyních světa. U nás se s ním například připravuje sirup, kompot, jehněčí maso, káva, punč, svařené víno, jablka, marmeláda a dezerty.

Složení: BIO Hřebíček celý*
*produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Skladování: Skladujte uzavřené, na suchém a chladném místě bez přímého slunce.

Hmotnost: 65 g

 

Detailní popis produktu:
Sladká vůně hřebíčku je české kuchyni velmi blízká. Provoní celý dům a zahřeje tělo. Jeho chuť je pikantní, nasládlá až hořká.

Hřebíček pochází z Indonésie, odkud se rozšířil a dnes ho do svých pokrmů přidávají kuchaři ze všech koutů světa.
Punč, svařené víno, kompot a vánoční čaje si bez ovocně-kořeněné vůně a peprné chuti hřebíčku neumíme představit.
S českou kuchyní hřebíček pojí zejména rajská omáčka, vánoční cukroví a kompoty. Hřebíček zastrčený do cibule je často vařen v polévce nebo s rýží pro vylepšení chuti. Ten, kdo miluje arabskou kuchyni, má toto koření určitě vždy po ruce. Nemělo by chybět v žádné domácnosti. A pokud cítíte, že na vás "něco leze", přidejte si hřebíček do čaje.

Zpět do obchodu